Ruuan tuotannon haasteet

Sauvosta maatilanisäntä soitteli, että olisi mukava saada Millan mainos, joten tottakai toivetta noudatettiin.👍 Isäntä tuottaa mm. sokerijuurikasta. Puhdasta sokeria tulee noin 400 000 kiloa vuosittain. Sillä leipoo mm. pullaa jo aika isolle joukolle👍

Lahdenperän tilalla on viljelty sokeria myös 60-luvulta vuoteen 2012 saakka, joten tuttua on touhu. Huolena viljelyssä ovat korkeat ja ailahtelevat tuotantopanosten hinnat, samoin esim. Viljan hinnan heilahtelu laidasta toiseen. Nämä asiat tekevät yrittämisestä erittäin haastavaa. Suomalaisen ruuan tuottajat ansaitsivat parempaa kohtelua Suomessa, jotta uskoa riittää tulevaisuuteen.

Nykyisessä maailmanpoliittisessa tilanteessa tärkein asia puolustuksen lisäksi on huolehtia omavaraisesta puhtaasta ruuantuotannosta☝️